BALIKESİR / BANDIRMA - Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu

Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu

Adres
600 EVLER MAH. DAMLA SK. ŞEHİT BEDİR KARABIYIK İ.Ö.O SİTESİ ŞEHIT BEDIR KARABIYIK ORTAOKULU NO: 4 BANDIRMA / BALIKESİR
Vizyon
Saygınlığımızı, başarılarımızı ve kalitemizi koruyarak Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak evrensel ahlak ilkelerine bağlı, eğitim ve kültür etkinliklerinin bir arada yürütüldüğü her zaman tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Geçmişi başarılarla dolu okulumuzun, toplumsal değişim ve ilerlemenin öncüsü olduğu düşüncesinden yola çıkarak, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, bilimi ve bilgiyi çağdaş uyguarlık yolunda en büyük yol gösterici olarak benimseyen, bireysel farklılıklara saygılı kendine güvenen ve yüksek karakter sahibi bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin % 80’ i lise ve dengi okullara devam etmektedir.2015-2016 Öğretim yılında bir öğrencimiz İlayda KARADEMİR Bandırma Enerjisa Fen Lisesini kazanarak kayıt yaptırmıştır. Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Bandırma Anadolu Lisesini kazanan öğrencilerimiz de mevcuttur.
Kütüphane Kitap Sayısı :1930
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Taşımalı Merkez Okulumuz gündüzlü, karma, tam gün normal eğitim yapmaktadır.
Ders başlama saati 9.00 bitiş saati 15.20 dir.
Kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Yabancı Dilimiz İngilizcedir.
Taşımalı ve normal şekilde ulaşım sağlanmaktadır
Altıyüz Evler Mah. Damla Sokak No:5 Bandırma/Balıkesir
İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Henbol, Atletizm ve Futbol başta olmak üzere yaygın sporların tamamı için çalışmalar yapılmakta olup çok miktarda İl ve İlçe yarışmalarında derecelerimiz mevcuttur.